RenT Reklame

'Plakkende Reklame'

DE MEEST GEBRUIKTE TOEPASSINGEN

Gebruik maken van belettering
Beletteren is een uiterst effectieve manier om een boodschap of bijvoorbeeld een slogan onder de aandacht te brengen. Dit kan op klein formaat maar zeker ook op zeer groot formaat. Ditzelfde geldt voor het naar buiten treden met uw logo en/of bedrijfsnaam in uw huisstijl, RenT reklame is van alle markten thuis.

Wat is een belettering?
Een belettering is een zelfklevende folie in kleur die op rol of per vel geleverd wordt. Door gebruik te maken van speciale computer programma’s en een zogeheten plotter (snijmachine), kunnen ontwerpen vanuit een computer overgebracht worden naar deze plotter waarna deze de opdracht zal uitsnijden (plotten). Wanneer de plotter gereed is met zijn opdracht, zal een medewerker het overtollig materiaal van de folie verwijderen (strippen). De belettering is gereed wanneer het uitgesneden ontwerp is voorzien van applicatie tape. Deze tape maakt het mogelijk om een ontwerp in zijn geheel over te zetten naar een object (transfer).

Waar worden beletteringen op toegepast?
Beletteringen zijn toepasbaar op oneindig veel objecten. Heeft u een specifieke wens of vraag over de toepasbaarheid op een ander dan hieronder genoemd object, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen u van proffesioneel advies kunnen voorzien.


Hieronder treft u de meest gangbare toepassingen aan.

– voertuigen zoals auto’s en vrachtwagens
– vaartuigen (denk hierbij aan kenteken belettering of naam van het vaartuig)
– diverse borden voor o.a. reklame en/of sponsoring
– gevelbelettering
– raambeletteringen
– banners of spandoeken
– ook is full color geprinte belettering mogelijk!

Is er ook een mogelijkheid om dit op kleding toe te passen?
RenT Reklame past een soortgelijk proces toe om transfers ten behoeve van kleding te produceren, we noemen dit flexdruk.

Deze worden doormiddel van een thermo-pers overgebracht op een kledingstuk. Hieronder een kleine opsomming van de door ons te leveren kledingstukken voorzien van afbeelding, logo en/of tekst.

– t-shirts
– blouses
– polo’s
– sweaters
– hoodies
– jassen

Ook hier geldt dat deze toepassing op nog veel meer kledingsoorten toegepast zouden kunnen worden.
Neem hiervoor contact met ons op.

RenT Reklame | www.rentreklame.nl | info@rentreklame.nl | +31 (0) 651 958 003